Nyheder

Choir of Young Believers deler single med Epo-bassist

Ude i det store udland bliver der udgivet masser af splitsingler, hvor to eller flere navne deles om pladsen på en lille og kortfattet udgivelse. Herhjemme ser vi ikke meget til den slags, men d. 24. september kommer der faktisk en splitsingle ud på pladebutikkernes hylder.

Den ene side tilhører Jannis Noya Makrigiannis og hans anmelderroste Choir of Young Believers-projekt, mens den tidligere Traening-guitarist og nuværende Epo-555-bassist Hans Emil Hansen indtager den anden under navnet Evil Death Machine.

Både Choir of Young Believers og Evil Death Machine leverer to numre til singlen, og begge fortolker en af modpartens sange. Helt i tråd med udgivelsens ånd er Choir vs. Evil i øvrigt et fælles projekt mellem de to kunstneres pladeselskaber, Tigerspring og PonyRec.

Singlen kan smuglyttes på MySpace, og vil man høre den ægte vare i levende live, spiller de to en dobbeltkoncert på spillestedet Global i København lørdag d. 22. september.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar