Nyheder

Choir of Young Believers deler single med Epo-bassist

Ude i det store udland bliver der udgivet masser af splitsingler, hvor to eller flere navne deles om pladsen på en lille og kortfattet udgivelse. Herhjemme ser vi ikke meget til den slags, men d. 24. september kommer der faktisk en splitsingle ud på pladebutikkernes hylder.

Den ene side tilhører Jannis Noya Makrigiannis og hans anmelderroste Choir of Young Believers-projekt, mens den tidligere Traening-guitarist og nuværende Epo-555-bassist Hans Emil Hansen indtager den anden under navnet Evil Death Machine.

Både Choir of Young Believers og Evil Death Machine leverer to numre til singlen, og begge fortolker en af modpartens sange. Helt i tråd med udgivelsens ånd er Choir vs. Evil i øvrigt et fælles projekt mellem de to kunstneres pladeselskaber, Tigerspring og PonyRec.

Singlen kan smuglyttes på MySpace, og vil man høre den ægte vare i levende live, spiller de to en dobbeltkoncert på spillestedet Global i København lørdag d. 22. september.

Skriv et svar