Nyheder

Dntel til Danmark i næste uge

I foråret udgav Jimmy Tamborello under sit alias Dntel det længe ventede album Dumb Luck, som Undertoners anmelder ikke var alt for begejstret for.

Kort sagt kunne albummet ikke leve op til Dntels tidligere bedrifter og da slet ikke forgængeren Life Is Full of Possibilities. For alle med samme Dntel-præferencer er der nu gode koncertnyheder. Næste weekend kommer Jimmy Tamborello nemlig til Danmark og spiller to koncerter, hvor han spiller “some really old stuff and some really new stuff”.

Koncerterne, der bliver laptopbaserede og altså uden et orkester, som nogle af Dumb Luck-sangene ellers kunne have lagt op til, foregår på Lab i København lørdag d. 8. september og et indtil videre ukendt sted i Århus søndag d. 9. september. Ifølge Dntels hjemmeside er det arrangørgruppen Pop Revo, der står for Århus-showet, men deres hjemmeside afslører intet. Vi lover at smide koncerten ind på vores koncertkalender, så snart spillestedet er på plads.

I øvrigt har Tamborello sin tidligere label-kollega Nobody med på turnéen, og han spiller et sæt i både København og Århus.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar