Nyheder

Great Lake Swimmers tilbyder gratis live-ep

En tur i kirken involverer ikke altid en gudstjeneste. Canadiske Great Lake Swimmers bød på koncert, som nu er udgivet som optagelse.

Når musik fremføres i en kirke, får det en helt majestætisk klang. Skyldes det den rungende og helt naturlige rumklang inden for murværket, fordi man sidder i Guds hus eller noget helt tredje? Hvad grunden end måtte være, har canadiske Great Lake Swimmers fundet ud af, at deres musik ikke lyder helt ueffen i sådan et rum.

I april måned inviterede de således et par hundrede fans med i Church of The Redeemer i Toronto, hvor de bl.a. spillede Ongiara, bandets seneste plade fra i år, i sin helhed.

Koncerten blev optaget, og det har nu resulteret i en ep med den rettelige titel Live at The Church of the Redeemer. Ep’ens fem sange når omkring Great Lake Swimmers’ tre udspil: “There Is a Light,” “I Am Part of a Large Family” og “Put There by the Land” fra Ongiara, “Various Stages” fra 2005-udgivelsen Bodies and Minds og “Moving Pictures, Silent Films” fra den selvbetitlede debutplade fra 2003.

Download Live at The Church of the Redeemer

Se video – Great Lake Swimmers: Backstage with the Modern Dancers

Om skribenten

Anders Hjortkær Christensen

 

Biografi

En 12-årig dreng sad hver fredag klinet til højttalerne på sit minianlæg. Frekvensen var stillet ind på lokalradioens ugentlige top 20-liste. Han sugede alle toner til sig og noterede heftigt titlerne på de bedste sange. Hver lørdag formiddag gik turen til den lokale pladebiks, hvor han gravede udbuddet af singler igennem, indtil han fandt den helt rigtige, som han fyrede alle sine lommepenge af på for at tage den med hjem og høre den igen og igen. Den 12-årige dreng var mig. Forskellen mellem dengang og i dag er ikke stor. Smagssansen har udviklet sig gevaldigt siden da, men interessen er intakt, og jeg køber stadig plader med stor iver i jagten på den næste helt store musikalske oplevelse. Siden fulgte ønsket om at udbrede kendskabet om musikken til andre ligesindede. Med det ideal in mente stiftede jeg i 2003 Undertoner, siden, du befinder dig på nu.

Skriv et svar