Nyheder

Kom til PJ Harvey-intimkoncert i KBH

Nu på torsdag giver Polly Jean Harvey intimkoncert i DR Byen

Foto: Maria Mochnacz

DR’s musikprogram Liga har inviteret PJ Harvey til at give en mini-koncert, hvor hun vil spille numre fra det kommende album. Albummet White Chalk udkommer den 24. september, og det er i denne anledning, den talentfulde rockdronning besøger Danmark.

Koncerten finder sted torsdag den 6. september kl. 19 i DR Byen i København. iBYEN.dk giver to heldige fans muligheden for at komme til koncerten, hvor der ikke lukkes flere end 30 personer ind. Du kan deltage i konkurrencen her.

For alle dem, der ikke er så heldige at blive blandt de 30, der får lov til at opleve Frk. Harvey på tæt hold, kan vi berolige med, at koncerten optages og vises i Liga den 13. september på DR1.

Om skribenten

Camilla Grausen

Skribent (koncertredaktør 2007-2018)
camilla@undertoner.dk
 
Biografi:
Engang for længe siden var jeg i praktik på det hedengangne musik- og filmmagasin Blender, hvor jeg kom til koncert med Mew og fik lov at anmelde Bon Jovi. Praktikopholdet, nærmere end Bon Jovi, åbnede mine øjne for musikskriveriet. Jeg har været om bord på Undertoner som skribent siden 2003, og fra 2007-2018 var jeg koncertredaktør og stod for alt vedrørende koncertanmeldelser. Jeg er cand. mag. i Litteraturvidenskab med Engelsk & Kulturformidling, og jeg arbejder til daglig i komponist- og sangskriverforeningen DJBFA.

Fem favoritalbum:
PJ Harvey: Is This Desire
The Savage Rose: s.t.
Psyched Up Janis: Hi-Fi Low Life
Björk: Vespertine
John Parish & PJ Harvey: Dance Hall at Louse Point

Skriv et svar