Nyheder

Ny single og video fra Battles

De overrumplende og uforudsigelige avant-rockere i Battles er klar med nyt udspil fra Mirrored.

I anmeldelsen af Mirrored erklærede Undertoners anmelder, at Battles bliver »ved med at vinde nyt land, nye territorier i det beskudte grænseland mellem den avantgardistiske rock og den kommercielle mainstream.« Til det blev der kvitteret med 5 U’er.

Den roste debutplade fra Battles er klar med endnu et afkast. Først var det “Atlas,” og nu er det “Tonto,” som udsendes som single med dertil hørende video.

“Tonto” kan købes fra 22. oktober og indeholder ud over titelnummeret to livenumre samt remixes af bl.a. Four Tet og The Fields, og så medfølger nedenstående video på dvd.

Læs også Undertoners anmeldelser af:
Battles: Mirrored
Battles: EP C/B EP

Se videoen til “Tonto”

Om skribenten

Anders Hjortkær Christensen

 

Biografi

En 12-årig dreng sad hver fredag klinet til højttalerne på sit minianlæg. Frekvensen var stillet ind på lokalradioens ugentlige top 20-liste. Han sugede alle toner til sig og noterede heftigt titlerne på de bedste sange. Hver lørdag formiddag gik turen til den lokale pladebiks, hvor han gravede udbuddet af singler igennem, indtil han fandt den helt rigtige, som han fyrede alle sine lommepenge af på for at tage den med hjem og høre den igen og igen. Den 12-årige dreng var mig. Forskellen mellem dengang og i dag er ikke stor. Smagssansen har udviklet sig gevaldigt siden da, men interessen er intakt, og jeg køber stadig plader med stor iver i jagten på den næste helt store musikalske oplevelse. Siden fulgte ønsket om at udbrede kendskabet om musikken til andre ligesindede. Med det ideal in mente stiftede jeg i 2003 Undertoner, siden, du befinder dig på nu.

Skriv et svar