Nyheder

Of Montreal og Mates of State på børneplade

Her på siden var vi ikke begejstrede, sidst vi havde fat i en “indie-musikere indspiller børnesange”-plade. See You on the Moon, der udkom for halvandet år siden, fik helt fortjent en ublid medfart, men det holder os ikke tilbage fra at henlede opmærksomheden på en ny tilsvarende udgivelse.

2. oktober udkommer For the Kids Three! nemlig, og tracklisten byder på interessante kunstnere som Of Montreal, Rogue Wave, Mates of State og hype-favoritterne Blitzen Trapper – og minsandten også på navnet MC Lars. På trods af at det ellers virker som et virkelig godt bud, har Gramsespektrum ikke noget at gøre med det projekt.

Tracklisten afslører i øvrigt, at Great Lake Swimmers har været i det dovne hjørne og leverer titelnummeret fra netop førnævnte See You on the Moon.

1. Of Montreal: I Want to Have Fun
2. Great Lake Swimmers: See You on the Moon
3. Over The Rhine: The Poopsmith Song
4. Rogue Wave: My Little Bird
5. OAR: Itsy Bitsy Spider
6. Barenaked Ladies: The Other Day I Met a Bear
7. Dar Williams: The Babysitter Song
8. The Sippy Cups: I’m a Believer
9. Anathallo: If You’re Happy and You Know it
10. The Format: Does Your Cat Have a Mustache?
11. Moby: Very Long
12. Submarines: My Darling Clementine
13. Kyle Andrews: The Wheels on the Bus Go Round and Round
14. Blitzen Trapper: New Shoes
15. P:ano: Sunny
16. Mates of State: Jellyman Kelly
17. Hem: No Hiding
18. MC Lars: The Lint Song
19. Jolie Holland: Pure Imagination
20. Rosie Thomas and Damien Jurado: As Small as Me

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar