Nyheder

Roky Erickson spiller live i Malmø

Da vi i februar kunne rapportere, at Roky Erickson skulle spille på Roskilde Festival, var det med visse bange anelser. For kunne det virkelig passe, at den gamle 13th Floor Elevators-frontmand med de herostratisk berømte mentale problemer var i stand til at gennemføre en lang turné?

Svaret var et rungende ja. En glad og tilsyneladende velfungerende Erickson spillede sit fredagsshow på Dyrskuepladsen helt efter bogen, og selv om han på forventelig vis ikke opfandt nogen former for dybe tallerkner, var det godt at se ham i vigør.

Og faktisk var alle vores bange anelser i høj grad grundløse. Roky Erickson har nemlig så meget energi og lyst til at spille, at han allerede til december vender tilbage til Skandinavien. 13. december gæster han KB i Malmø, og for de folk, der gerne vil høre “Two Headed Dog”, “Don’t Shake Me Lucifer” og “Starry Eyes” (og hvem vil ikke dét?), må det siges at være relativt nemt at komme derover.

Der er stadig ledige billetter, hvis man lader internettet tage én med til Sverige.

Skriv et svar