Nyheder

Smagsprøver fra Baby Woodrose

Kan du ikke vente på Baby Woodroses Chasing Rainbows, kan du lytte til to sange fra den kommende plade.

Hvad der venter for enden af Baby Woodroses regnbue, finder vi ud af den 22. oktober, hvor deres nye plade udkommer.

Den 9. august kunne Undertoner først meddele om den kommende Baby Woodrose-plade. Her fortalte forsanger Lorenzo Woodrose, at pladen blandt andet byder på »tur-til-Indien-med-Brian-Jones-på-syre-på-bagsædet-nummeret “In Your Life,” lapsteel extravaganza i “Lilith” og den Ultimate Spinach-inspirerede “No More Darkness.«

Ovenstående numre må du fortsat vente med at høre til den 22. oktober. Til gengæld kan du allerede nu høre sangene “Twilight Princess” og “Someone to Love” på DR’s musikside. Og hvis du ikke er til statsradiofoniens flirt med Microsoft, kan du høre et enkelt nummer på babyens Myspace-side.

Læs også Undertoners anmeldelser af:
Baby Woodrose: Love Comes Down
Baby Woodrose: Dropout!
Baby Woodrose: Money for Soul
Dragontears: 2000 Micrograms from Home

Om skribenten

Anders Hjortkær Christensen

 

Biografi

En 12-årig dreng sad hver fredag klinet til højttalerne på sit minianlæg. Frekvensen var stillet ind på lokalradioens ugentlige top 20-liste. Han sugede alle toner til sig og noterede heftigt titlerne på de bedste sange. Hver lørdag formiddag gik turen til den lokale pladebiks, hvor han gravede udbuddet af singler igennem, indtil han fandt den helt rigtige, som han fyrede alle sine lommepenge af på for at tage den med hjem og høre den igen og igen. Den 12-årige dreng var mig. Forskellen mellem dengang og i dag er ikke stor. Smagssansen har udviklet sig gevaldigt siden da, men interessen er intakt, og jeg køber stadig plader med stor iver i jagten på den næste helt store musikalske oplevelse. Siden fulgte ønsket om at udbrede kendskabet om musikken til andre ligesindede. Med det ideal in mente stiftede jeg i 2003 Undertoner, siden, du befinder dig på nu.

Skriv et svar