Nyheder

Smagsprøver fra Baby Woodrose

Kan du ikke vente på Baby Woodroses Chasing Rainbows, kan du lytte til to sange fra den kommende plade.

Hvad der venter for enden af Baby Woodroses regnbue, finder vi ud af den 22. oktober, hvor deres nye plade udkommer.

Den 9. august kunne Undertoner først meddele om den kommende Baby Woodrose-plade. Her fortalte forsanger Lorenzo Woodrose, at pladen blandt andet byder på »tur-til-Indien-med-Brian-Jones-på-syre-på-bagsædet-nummeret “In Your Life,” lapsteel extravaganza i “Lilith” og den Ultimate Spinach-inspirerede “No More Darkness.«

Ovenstående numre må du fortsat vente med at høre til den 22. oktober. Til gengæld kan du allerede nu høre sangene “Twilight Princess” og “Someone to Love” på DR’s musikside. Og hvis du ikke er til statsradiofoniens flirt med Microsoft, kan du høre et enkelt nummer på babyens Myspace-side.

Læs også Undertoners anmeldelser af:
Baby Woodrose: Love Comes Down
Baby Woodrose: Dropout!
Baby Woodrose: Money for Soul
Dragontears: 2000 Micrograms from Home

Skriv et svar