Nyheder

The Twilight Sad i København til december

Den voldsomste og højeste koncert ved dette års Pop Revo-festival i Århus var ubetinget skotske The Twilight Sads show. Kvartetten var ikke nødvendigvis supertight, men spillede med en indædt intensitet, der gjorde de gode sange fra den glimrende debut Fourteen Autumns and Fifteen Winters endnu bedre.

Dem får københavnerne muligheden for at få bombarderet ind i ørerne i starten af december. Månedens første dag kan spillestedet Loppen nemlig præsentere de anmelderroste skotter. Vi tør godt love, at det bliver højt.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar