Nyheder

The Zombies spiller i Oslo

Caribous nyligt udgivne og aldeles fremragende album, Andorra, er blot det seneste eksempel på, at 60’er-bandet The Zombies (og ikke mindst deres drømmeriske, svævende vokalharmonier) har enorm indflydelse på masser af musikere i disse dage.

Det er 40 år siden, de udgav klassikeren Odessey and Oracle, som blev bandets sidste album, idet medlemmerne gik hver til sidst meget kort tid efter udgivelsen. For tre år siden udgav Colin Blunstone og Rod Argent et nyt album som The Zombies – en plade, som anmelderne var ret så enige om, at der ikke var den store grund til at skrive hjem om.

Til gengæld tillader vi os at mene, at der er grund til at slå lidt på tromme for, at Blunstone og Argent kommer til Oslo d. 2. november for at spille alt det bedste fra Zombies’ sangskat. De to kalder i al fald turnéen for en greatest hits-tour. Og dét lyder som lidt af en lækkerbisken for alle med smag for psykedeliske vokalarrangementer (og med penge til at rejse til Norge).

Billetterne bliver sat til salg på lørdag hos norske Billettservice.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger