Nyheder

Tour-travlhed hos Figurines

Figurines på omfattende efterårstour i bl.a. Danmark og USA

Tidligere har Figurines tourneret heftigt i både Europa og USA i forbindelse med udgivelsen af deres forrige album Skeleton. Nu hvor sommerens When the Deer Wore Blue skal promoveres, ligger Figurines heller ikke på den lade side. Bandet har netop påbegyndt en omfattende tour, og kan se frem til et travlt efterår.

Foto: Simon Birk

De danske fans skal også passes, og Figurines starter oktober måned med en koncert i Odense Studenterhus den 3. oktober. Herefter går turen til Vega i København 4. oktober, Voxhall i Århus 5. oktober og til sidst Studenterhuset i Aalborg 6. oktober.

Touren bringer bandet til Tyskland og Frankrig samt til USA og Canada, hvor der skal gives en længere række koncerter. Det nye album udkom for ganske nylig på Paper Bag Records (Tokyo Police Club, You Say Party! We Say Die!, Under Byen) i Canada og The Control Group i USA. Figurines afslutter deres tour i begyndelsen af november med at varme op for Kaiser Chiefs i Norge og Sverige.

Hvis man lider af en næsten ubærlig nysgerrighed for se, om Christian Hjelm optræder iført cowboy-hat i Dallas eller Beach Boys-skjorte i Californien, er der mulighed for at finde mere info om de udenlandske koncert-datoer via Figurines’ hjemmeside.

Om skribenten

Camilla Grausen

Skribent (koncertredaktør 2007-2018)
camilla@undertoner.dk
 
Biografi:
Engang for længe siden var jeg i praktik på det hedengangne musik- og filmmagasin Blender, hvor jeg kom til koncert med Mew og fik lov at anmelde Bon Jovi. Praktikopholdet, nærmere end Bon Jovi, åbnede mine øjne for musikskriveriet. Jeg har været om bord på Undertoner som skribent siden 2003, og fra 2007-2018 var jeg koncertredaktør og stod for alt vedrørende koncertanmeldelser. Jeg er cand. mag. i Litteraturvidenskab med Engelsk & Kulturformidling, og jeg arbejder til daglig i komponist- og sangskriverforeningen DJBFA.

Fem favoritalbum:
PJ Harvey: Is This Desire
The Savage Rose: s.t.
Psyched Up Janis: Hi-Fi Low Life
Björk: Vespertine
John Parish & PJ Harvey: Dance Hall at Louse Point

Skriv et svar