Nyheder

Aloha udgiver lavmælt ep i december

På nærværende virtuelle matrikel har vi hyldet amerikanske Aloha et par gange de sidste par år. Første gang var pga. Here Comes Everyone, som vores anmelder kaldte “eksperimentel prog-rock med masser af pop-hooks”. Og minsandten om kvartetten ikke kom af sted med at få lige så stor ros for Some Echoes, som fik etiketten “førsteklasses håndspillet pop-sensibilitet” sat på sig.

Næste forår udsender Aloha så endnu et album, men allerede til december er de klar til at sende en ep. Den har fået titlen Light Works, og det er ikke helt tilfældigt. I hvert fald kan Stereogum rapportere, at ep’en er en introduktion til den mere afdæmpede side af Aloha i modsætning til de to seneste album. Stereogum har endog fået lov at lægge en smagsprøve, “Body Buzz”, ud til download.

Skriv et svar