Nyheder

Aloha udgiver lavmælt ep i december

På nærværende virtuelle matrikel har vi hyldet amerikanske Aloha et par gange de sidste par år. Første gang var pga. Here Comes Everyone, som vores anmelder kaldte “eksperimentel prog-rock med masser af pop-hooks”. Og minsandten om kvartetten ikke kom af sted med at få lige så stor ros for Some Echoes, som fik etiketten “førsteklasses håndspillet pop-sensibilitet” sat på sig.

Næste forår udsender Aloha så endnu et album, men allerede til december er de klar til at sende en ep. Den har fået titlen Light Works, og det er ikke helt tilfældigt. I hvert fald kan Stereogum rapportere, at ep’en er en introduktion til den mere afdæmpede side af Aloha i modsætning til de to seneste album. Stereogum har endog fået lov at lægge en smagsprøve, “Body Buzz”, ud til download.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar