Nyheder

Gang Gang Dance-koncert i Empire Bio

Tidligere på året udgav newyorkerkvartetten Gang Gang Dance koncert-kunstfilmen Retina Riddim, som dokumenterede, hvor grænseudfordrende deres alt andet end ensporede artrock er.

Inspirationerne kommer fra såvel vestlige avantgardekunstnere som fra eksotisk verdensmusik, og slutproduktet er lige dele tankevækkende og henførende. Livekoncerter med Gang Gang Dance ligger klart mest i den sidste kategori – og det får københavnerne en ny chance for at opleve om tre uger.

Amerikanerne spillede i Turbinehallerne i august sidste år, og de må have været godt tilfredse med arrangørgruppen Eschos indsats. Torsdag d. 15. november henter Escho dem nemlig tilbage til København, hvor Gang Gang Dance i Empire Bio opfører en helt eksklusiv liveopførelse af Retina Riddim.

Koncerten er en del af filmfestivalen CPH:DOX, men datoen taget i betragtning kan showet lige så godt ses som en fejring af, at folketingsvalget endelig er overstået. Det vil i hvert fald glæde os at se såvel valgets vindere som tabere give los efter tre ugers koncentreret valgkamp.

Skriv et svar