Nyheder

Nyt Six Organs of Admittance-album parat

Ben Chasny har de seneste år holdt psychfolk-fanen så tilpas højt, at det er blevet til én plade pr. år – hvis man vel at mærke nøjes med at tælle udgivelserne fra soloprojektet Six Organs of Admittance. Derudover har Chasny syrerocket med anmelderroste Comets on Fire og været med i duoen August Born.

Men trods travlheden med diverse samarbejder knokler Chasny videre med Six Organs of Admittance, og 20. november runder han et skarpt hjørne. Den dag udkommer nemlig hans album nr. 10 under det navn. Pladen har fået titlen Shelter From the Ash, og tracklisten ser således ud:

1. Alone With the Alone
2. Strangled Road
3. Jade Like Wine
4. Coming to Get You
5. Goddess Atonement
6. Final Wing
7. Shelter From the Ash
8. Goodnight

På bloggen Raven Sings the Blues er der tilmed mulighed for at høre par af de nye numre.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger