Nyheder

Nyt Six Organs of Admittance-album parat

Ben Chasny har de seneste år holdt psychfolk-fanen så tilpas højt, at det er blevet til én plade pr. år – hvis man vel at mærke nøjes med at tælle udgivelserne fra soloprojektet Six Organs of Admittance. Derudover har Chasny syrerocket med anmelderroste Comets on Fire og været med i duoen August Born.

Men trods travlheden med diverse samarbejder knokler Chasny videre med Six Organs of Admittance, og 20. november runder han et skarpt hjørne. Den dag udkommer nemlig hans album nr. 10 under det navn. Pladen har fået titlen Shelter From the Ash, og tracklisten ser således ud:

1. Alone With the Alone
2. Strangled Road
3. Jade Like Wine
4. Coming to Get You
5. Goddess Atonement
6. Final Wing
7. Shelter From the Ash
8. Goodnight

På bloggen Raven Sings the Blues er der tilmed mulighed for at høre par af de nye numre.

Skriv et svar