Nyheder

Wolf Parade-sanger gæster Stengade30

Canadiske Wolf Parade slog deres navn fast med syvtommersøm, da de i 2005 debuterede med albummet Apologies to the Queen Mary, som Undertoners anmelder kaldte “lidt af en landvinding”.

Siden da har bandets medlemmer haft travlt med diverse sideprojekter. Den ene forsanger Spencer Krug har lagt sin energi i bandet Swan Lake sammen med bl.a. Destroyer-drivkraften Dan Bejar samt i den pladeaktuelle kvartet Sunset Rubdown, hvis nye album Undertoner i øvrigt anmelder inden længe.

Den anden vokalist, guitaristen Dan Boeckner, har slået sig sammen med sin kone Alexei Perry, og de udgav tidligere i år deres debutalbum, Plague Park, under navnet Handsome Furs. Og nu har Boeckner og Perry sagt farvel til ægtesengen for at tage på tre ugers Europa-turné.

Det bringer dem til København om to uger. Nærmere bestemt indtager de scenen på Stengade30 torsdag d. 25. oktober – og vil man forberede sig lidt, præsenterer duoen sig selv andetsteds på det her, der hedder internettet.

Skriv et svar