Nyheder

Wolf Parade-sanger gæster Stengade30

Canadiske Wolf Parade slog deres navn fast med syvtommersøm, da de i 2005 debuterede med albummet Apologies to the Queen Mary, som Undertoners anmelder kaldte “lidt af en landvinding”.

Siden da har bandets medlemmer haft travlt med diverse sideprojekter. Den ene forsanger Spencer Krug har lagt sin energi i bandet Swan Lake sammen med bl.a. Destroyer-drivkraften Dan Bejar samt i den pladeaktuelle kvartet Sunset Rubdown, hvis nye album Undertoner i øvrigt anmelder inden længe.

Den anden vokalist, guitaristen Dan Boeckner, har slået sig sammen med sin kone Alexei Perry, og de udgav tidligere i år deres debutalbum, Plague Park, under navnet Handsome Furs. Og nu har Boeckner og Perry sagt farvel til ægtesengen for at tage på tre ugers Europa-turné.

Det bringer dem til København om to uger. Nærmere bestemt indtager de scenen på Stengade30 torsdag d. 25. oktober – og vil man forberede sig lidt, præsenterer duoen sig selv andetsteds på det her, der hedder internettet.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar