Nyheder

Xiu Xiu har ny plade parat

2007 er et noget uvant år for Jamie Stewart og hans band Xiu Xiu. For første gang siden 2002, hvor debuten Knife Play udkom, er der nemlig ikke kommet noget album fra bandet, og det sker heller ikke løbet af de næste to måneder.

Til gengæld skal vi ikke ret langt ind i det kommende år, før Stewart og co. på ny er pladeaktuelle. Women as Lovers, der bliver Xiu Xius sjette regulære fuldlængdeudgivelse, udkommer nemlig 29. januar.

Indtil videre er det ikke til at skaffe særligt indgående informationer om albummet, men Stewart har dog sagt, at det bliver den hidtil lettest tilgængelige Xiu Xiu-udgivelse. Tracklisten gør os ikke meget klogere på, hvad dét så betyder:

1. I Do What I Want When I Want
2. In Lust You Can Hear the Axe Fall
3. F.T.W.
4. No Friend Oh!
5. Guantanamo Canto
6. Under Pressure
7. Black Keyboard
8. Master of the Bump (Kurt Stumbaugh, I Can Feel the Soil Falling Over My Head)
9. You Are Pregnant, You Are Dead
10. The Leash
11. Child at Arms
12. Puff and Bunny
13. White Nerd
14. Gayle Lynn

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar