Nyheder

Hawksley Workman klar med nyt album

Den særegne, canadiske sanger udsender skønheder og alt imellem.

Så er der endelig nyt til dig, der har savnet ammunition til carbaret-popsamling efter de nyeste udgivelser fra Rufus Wainwright og Andrew Bird.Den 29. januar udsender Hawksley Workman nemlig Between the Beautifuls på Universal Records. Albummet er produceret af Andrew Wahl, og byder blandt andet på førstesinglen “Piano Blink”.

Sidst vi hørte fra den canadiske excentriker var i 2006, da han udgav Treeful Of Starling. Albummet var væsentligt mere afdæmpet end, hvad man ellers havde hørt fra sangskriveren, men det nye udtryk afskrækkede ikke Undertoners anmelder, der konkluderede: »Hawksley Workman i slowmotion er stadig et lysende talent«. Om musikken på Between the Beautifuls er blevet endnu langsommere må vi vente til januar med at høre.

Tracklisten til albummet ser således ud:

1. All the Trees Are Hers
2. Alone Here (Ballad of Bunches of Things)
3. It’s Not Me
4. No Stillness and No Rain
5. Oh You Delicate Heart
6. Piano Blink
7. Prettier Face
8. September Lily
9. The City is a Drag
10. What Would You Say to Me Lord?
11. This Catastrophe

Skriv et svar