Nyheder

Live- og studiealbum fra Os Mutantes

Det legendariske brasilianske band Os Mutantes, der genopstod sidste år, har to album på vej.

Det ene album er et livealbum kaldt Live at the Barbican, der dokumenterer bandets koncert d. 22. maj 2006 i London – en koncert, der var bandets første siden 1978. Albummet udkommer på David Byrnes selskab Luaka Bop d. 13. november.

“Vi øvede 12 timer om dagen i over to måneder,” fortæller guitarist Sergio Dias til Billboard.com. Han fortæller videre, at bandet besluttede sig for at spille sammen igen, fordi der var så mange fans, der gerne ville høre bandet live.

Nu er Os Mutantes gået i studiet for at indspille en række numre, der i sidste ende skal ende som et nyt album. Sidste udspil fra Os Mutantes var albummet Tudo Foi Feito Pelo Sol fra 1974.

Skriv et svar