Nyheder

Ny ep og speciel tour med Munck og Johnson

Varm op med koncert og køb derefter den nye ep, som ifølge den danske duo bliver klar i tide til at komme under juletræet.

Camilla Munck og Moogie Johnson alias Munck//Johnson fik anmelderroser en masse for deres seneste album Count Your Blessings. Også Undertoner kvitterede med fem U’er og leverede endda en opskrift på lytning af albummet.

Munck//Johnson har skrevet sange til deres kommende tredje album, som de håber at kunne indspille i det nye år. Men ventetiden udfylder bandet nu med udgivelsen af en live-ep med fire numre: Et uudgivet nummer, to fra Count Your Blessings og et fra debuten Unlike You. Der er endnu ingen fastsat dato på udgivelsen, men ep’en kommer på gaden inden jul.

Duoen har forladt Danmark til fordel for Berlin, og derfor har særligt Tyskland, men også Frankrig været tilgodeset med hensyn til koncerter det seneste års tid. Det skal der dog laves om på nu, og bandet tager på en mini-turné i landet med begyndelse nu på søndag. Det er nogle særprægede steder, Munck//Johnson har valgt at optræde, og koncertlisten ser således ud:

Søndag d. 11.11: Orion Planetarium i Jels (med Roar Amundsen og CS Nielsen)
Tirsdag d. 13.11: Livingroom i Højbjerg (med Roar Amundsen og CS Nielsen, lukket arrangement)
Onsdag d. 14.11: The Write House i Horsens (med Misha Sakharoff og Katrine Ottosen)
Torsdag d. 15.11: Art & Colour i København (med CS Nielsen)
Fredag d. 16.11: Huset (Nye Rødder Festival) i København

I begyndelsen af 2008 indleder Munck//Johnson en Europatour, der efterfølges af endnu en mindre Danmarkstour.

Om skribenten

Camilla Grausen

Koncertredaktør og skribent
camilla@undertoner.dk
 

Biografi:
Engang for længe siden var jeg i praktik på det hedengangne musik- og filmmagasin Blender, hvor jeg kom til koncert med Mew og fik lov at anmelde Bon Jovi. Praktikopholdet, nærmere end Bon Jovi, åbnede mine øjne for musikskriveriet. Jeg har været om bord på Undertoner siden 2003, hvor jeg anmelder og skriver nyheder, men er især aktiv som koncertredaktør siden 2007 og står for alt, hvad der vedrører koncertanmeldelser. Jeg er derudover cand. mag. i Litteraturvidenskab med Engelsk & Kulturformidling.

Fem favoritalbum:
PJ Harvey: Is This Desire
The Savage Rose: s.t.
Psyched Up Janis: Hi-Fi Low Life
Björk: Vespertine
John Parish & PJ Harvey: Dance Hall at Louse Point

Skriv et svar