Nyheder

Why? remixes af Boards of Canada og Dntel

Den amerikanske musik-kamæleon-trio Why? er klar med sit næste album, Alopecia.

Førstesinglen “The Hollows” udkommer i slutningen af november, og bandet har fået prominente navne til at remixe. På den amerikanske udgave af singlen remixer Dntel nummeret “By Torpedo Or Crohn’s”, mens Xiu Xiu og Half-Handed Cloud giver deres bud på, hvordan numrene “Yoyo Bye Bye” og “Pre-teen Apocalyptic Film Acting” også kan lyde.

På den europæiske udgave remixer Boards of Canada “Good Friday”, mens “Yoyo Bye Bye” bliver fortolket af Dump, der er kunstner-synonym for James McNew fra Yo La Tengo. Endelig spiller Nick T. fra Islands “Broken Crow”.

På det kommende album, Alopecia får trioen også hjælp. Besøgende er bl.a. Andrew Broder og Mark Erickson fra Fog og Doseone kendt fra cLOUDDEAD, Subtle og Themselves. Albummet udkommer d. 11. marts 2008.

Om skribenten

Jakob Lisbjerg

 

Biografi:
Hører det meste. Undtagen opera. Er nu sjældent glad for hiphop og metal.

 

Fem favoritalbums:
Aluminum Group: Pedals
The Remote Viewer: Quiet is the New Loud
Accelera Deck: Conviction & Crack
Auteurs: New Wave
Jane's Addiction: Ritual de lo Habitual

Skriv et svar