Nyheder

Unmack og Nørlund på fælles turné

Jens Unmack og Nikolaj Nørlund kommer Danmark rundt i det nye år

Det er to både travle og prominente herrer inden for dansk musik, der nu snart tager på turné sammen for første gang. Efter sin karriere i Love Shop solodebuterede Jens Unmack i 2005 med Vejen hjem fra rock’n’roll. Albummet blev udgivet på Nikolaj Nørlunds pladeselskab Auditorium og også produceret af selv samme Nørlund. Her startede samarbejdet mellem de to dygtige sangskrivere, og det fortsatte på Unmacks seneste album Aftenland Express.

Nørlund har de seneste år produceret for en lang række af danske kunstnere, men det seneste vi har hørt mandens egen hånd er Resumé, der udkom i november måned. Albummet er et opsamlingsalbum med Nørlunds danske sange.

Med hele 14 koncerter kommer Unmack og Nørlund grundingt igennem landet, og turnéen starter d. 31. januar i Sønderborg. Koncerterne kommer til at bestå af tre sæt, hvor det første er Nørlund solo, det andet Unmack med keyboardmand Mikkel Damgaard og til sidst et kortere sæt med alle tre musikere.

Oplev Unmack og Nørlund her:

31. januar: Sønderborghus, Sønderborg
1. februar: Gate 7, Thisted
2. februar: Paletten, Viborg
7. februar: Portalen, Greve
8. februar: Gjethuset, Frederiksværk
9. februar: Bygningen, Køge
10. februar: Jazzhouse, København
11. februar: Jazzhouse, København
12. februar: Musikcaféen, Århus
13. februar: Musikcaféen, Århus
14. februar: Café Von Hatten, Randers
15. februar: Nygadehuset, Aabenraa
16. februar: Skive Teater, Skive
17. februar: Jazzhus Dexter, Odense

Om skribenten

Camilla Grausen

Skribent (koncertredaktør 2007-2018)
camilla@undertoner.dk
 
Biografi:
Engang for længe siden var jeg i praktik på det hedengangne musik- og filmmagasin Blender, hvor jeg kom til koncert med Mew og fik lov at anmelde Bon Jovi. Praktikopholdet, nærmere end Bon Jovi, åbnede mine øjne for musikskriveriet. Jeg har været om bord på Undertoner som skribent siden 2003, og fra 2007-2018 var jeg koncertredaktør og stod for alt vedrørende koncertanmeldelser. Jeg er cand. mag. i Litteraturvidenskab med Engelsk & Kulturformidling, og jeg arbejder til daglig i komponist- og sangskriverforeningen DJBFA.

Fem favoritalbum:
PJ Harvey: Is This Desire
The Savage Rose: s.t.
Psyched Up Janis: Hi-Fi Low Life
Björk: Vespertine
John Parish & PJ Harvey: Dance Hall at Louse Point

Skriv et svar