Nyheder

David & the Citizens forærer ep væk

De sidste par år har man ikke hørt det helt store til svenske David & the Citizens. Godt nok udgav David Fridlund & co. albummet Stop the Tape! Stop the Tape! i 2006, men i hvert fald ovre på den her side af Øresund gik det noget mere ubemærket hen, end da bandet udgav sine første to plader, For All Happy Endings og Until the Sadness Is Gone, i starten af det nye årtusinde.

Fridlund har skiftet flittigt ud blandt sine med-Citizens, og på det seneste har han efter alt at dømme primært optaget på egen hånd. I hvert fald lader det til, at han har været alene om arbejdet med ep’en I Saw My Reflection and I Didn’t Recognize Myself, som han har lagt ud til god gammeldags gratis download.

Der er pt. intet nyt om nye regulære udgivelser fra David & the Citizens, men ifølge Fridlunds blog er der godt gang i sangskrivningen og optagelserne i øjeblikket.

Skriv et svar