Nyheder

David & the Citizens forærer ep væk

De sidste par år har man ikke hørt det helt store til svenske David & the Citizens. Godt nok udgav David Fridlund & co. albummet Stop the Tape! Stop the Tape! i 2006, men i hvert fald ovre på den her side af Øresund gik det noget mere ubemærket hen, end da bandet udgav sine første to plader, For All Happy Endings og Until the Sadness Is Gone, i starten af det nye årtusinde.

Fridlund har skiftet flittigt ud blandt sine med-Citizens, og på det seneste har han efter alt at dømme primært optaget på egen hånd. I hvert fald lader det til, at han har været alene om arbejdet med ep’en I Saw My Reflection and I Didn’t Recognize Myself, som han har lagt ud til god gammeldags gratis download.

Der er pt. intet nyt om nye regulære udgivelser fra David & the Citizens, men ifølge Fridlunds blog er der godt gang i sangskrivningen og optagelserne i øjeblikket.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar