Nyheder

Death Cab for Cutie-guitarist solodebuterer

Vi holder sådan set juleferie en uges tid mere, men vi har en god nyhed, vi gerne vil dele med jer nu og her. For mens Death Cab for Cutie fortsat arbejder på opfølgeren til det album, der i hvert fald i USA blev deres kommercielle gennembrud, Plans, er bandets guitarist Chris Walla klar til at udgive sin første plade på egen hånd.

Nej, egentlig er det hans anden soloudgivelse, men den første var et kassettebånd under pseudonymet Martin Youth Auxiliary og udkom i mindre end 100 eksemplarer. Så derfor kan Walla i praksis sagtens tillade sig at kalde Field Manual for sin solodebut.
Albummet udkommer d. 29. januar, og skal man dømme efter “Sing Again”, der kan downloades hos Wallas pladeselskab, Barsuk, er der ikke de helt store afvigelser fra Death Cab for Cutie-lyden. Men det behøver jo heller ikke være nogen dårlig ting.

Flere smagsprøver kan høres på Myspace. Tracklisten får du her:
1. Two-Fifty
2. The Score
3. Sing Again
4. A Bird Is A Song
5. Geometry &c.
6. Everyone Needs A Home
7. Everybody On
8. Our Plans, Collapsing
9. Archer V. Light
10. St. Modesto
11. It’s Unsustainable
12. Holes

Skriv et svar