Nyheder

Field Music-forsanger solodebuterer

2007 var lidt af et år for Sunderland-bandet Field Music. Det var knap kommet i gang, før trioen udgav den aldeles glimrende Tones of Town, som vi her på stedet jublede højt og længe over.

I hvert fald så længe, at vi ikke nåede at få tørret det store smil af, inden bandet i foråret offentliggjorde, at de sådan set ikke gad være Field Music længere. Og så tilføjede de nogle lidt kryptiske bemærkninger om, at de alligevel gerne ville være Field Music sammen, men bare ikke være et traditionelt band.

Efterhånden er tågerne lettet, og det viser sig, at de tre fremover vil være en slags kreativt fællesskab, hvorfra de så hver især kan bevæge sig i forskellige retninger. Den første af de tre, der rører på sig, er forsangeren David Brewis, der d. 28. januar udsender sit første soloalbum.

Under pseudonymet School of Language er han nemlig kommet ind i folden hos Chicago-selskabet Thrill Jockey. Det betyder, at debuten, der har fået titlen Sea From Shore, bringer ham i fint selskab med bands som Tortoise, The Sea and Cake og Mouse on Mars.
Og hvordan lyder Sea From Shore så? Bl.a. sådan her.

Skriv et svar