Nyheder

Jomi Massage udgiver album i ny version

From Where No One Belongs, I Will Sing”¦ genudgives til februar – også i en ny udgave.

Foto: Miriam Dalsgaard

Signe Høirup Wille-Jørgensen alias Jomi Massage genudgiver sit 2005-album From Where No One Belongs, I Will Sing”¦. Sammen med udgivelsen vil albummet også udkomme i en ny version.

Den nye 2007-version kommer til at indeholde de samme sange, men i nye arrangementer af Eblis Alvarez. Albummet bliver genindspillet med netop Eblis Alvarez samt Tanja Zapolski, Stefan Baur og Paulo C. Villegas O. på hhv. “live electronics”, synthesizer, saxofon og trommer.

Det fortæller Morningside Records, hvor Jomi Massage er i stald, og de sætter også en udgivelsesdato på: 18. februar udkommer hele herligheden som en limited edition lp med tre plader samt som download-udgivelse.

Om skribenten

Camilla Grausen

Skribent (koncertredaktør 2007-2018)
camilla@undertoner.dk
 
Biografi:
Engang for længe siden var jeg i praktik på det hedengangne musik- og filmmagasin Blender, hvor jeg kom til koncert med Mew og fik lov at anmelde Bon Jovi. Praktikopholdet, nærmere end Bon Jovi, åbnede mine øjne for musikskriveriet. Jeg har været om bord på Undertoner som skribent siden 2003, og fra 2007-2018 var jeg koncertredaktør og stod for alt vedrørende koncertanmeldelser. Jeg er cand. mag. i Litteraturvidenskab med Engelsk & Kulturformidling, og jeg arbejder til daglig i komponist- og sangskriverforeningen DJBFA.

Fem favoritalbum:
PJ Harvey: Is This Desire
The Savage Rose: s.t.
Psyched Up Janis: Hi-Fi Low Life
Björk: Vespertine
John Parish & PJ Harvey: Dance Hall at Louse Point

Skriv et svar