Nyheder

Low tilbage til København i april

7. august 2007 indtog Low scenen på Vega i København – til anmeldernes store begejstring. Nu kan selv samme skriverkarle godt spidse gåsefjerpennene igen, for Mimi Parker, Alan Sparhawk og Matt Livingston kommer nemlig tilbage.

Mens alle vi andre har travlt med at mindes den tyske besættelse af Danmark, spiller Low nemlig endnu en koncert i København d. 9. april på samme spillested som i august.

Showet er en del af en to uger lang turné i Europa, der kommer ganske kort tid efter, at Alan Sparhawk har udsendt sit første album med sideprojektet Retribution Gospel Choir.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar