Nyheder

Nyt Lack-album til marts

Der er intet overflødigt fedt på 2008-udgaven af Lack. Tre år efter at de udgav Be There Pulse, der endte med et så – efter danske forhold – flot salgstal som 6.000 eksemplarer, er kvartetten igen albumaktuelle d. 3. marts. Denne gang med en plade, hvor der ikke bliver hvilet på nogen laurbær.

Til sammen sniger de 13 numre på Saturate Every Atom sig kun lige op over en halv times varighed, og blot et enkelt af dem overstiger tre minutter. Således er der noget hurtigere afregning end på Be There Pulse. Tekstmæssigt lader Lack til gengæld til at ligne sig selv. I hvert fald melder pressematerialet fra bandets pladeselskab, Play/Rec, om emner som kampen om det offentlige rum og dansk asylpolitik.

Kender man Lack ret, har de alvorlige miner på, når de beskæftiger sig med den slags emner. Men plads til et smil eller to er der da på tracklisten; vi morer os i hvert fald over det med palæstinensertørklæderne:

1. Behead
2. CPH
3. Indie Kids Wear the Keffiyeh But Can’t Spell PLO
4. Bombing the Moon
5. Naked Girls
6. I Want You to Call Me Peter North
7. Happiest Thing Alive
8. Watchmen
9. O.R.A.L. (Open Relationships Are for Losers)
10. Hund
11. Cocky
12. Continuum
13. Italian Shoes, Asylum Suicides

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar