Nyheder

Nyt Witch-album ude til marts

I slutningen af 2005 og starten af 2006 snakkede rigtig mange folk rigtig meget om amerikanske Witch. Det er et godt spørgsmål, om alle de mange folk reelt forventede, at debutalbummet fra Witch ville være fantastisk. Sikkert og vist er det, at interessen især skyldtes trommeslageren – en mand ved navn J Mascis.

Dinosaur Jr.-frontmanden trak masser af opmærksomhed til bandet – en opmærksomhed, som det første album ikke helt kunne leve op til. Bl.a. fordi Mascis ikke er verdens bedste trommeslager – og end ikke er i top-200.

Nu har bandet imidlertid haft et par år til at tilpasse sig hinanden, og det får vi at høre 18. marts, hvor album nr. to, Paralyzed, udkommer. Ifølge bandets sangskriver Kyle Thomas har Witch, der siden debutpladen har sagt farvel til guitaristen Asa Irons, denne gang arbejdet på at skabe sange, der passer bedre til Mascis’ spillestil.

På bandets MySpace-side fortæller Thomas, at sangene på Paralyzed derfor er hurtigere og mere punk-inspirerede – men uden at slippe taget i den 70’er-heavy-tradition, som debutalbummet refererede så heftigt til.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar