Nyheder

Serena-Maneesh genudgiver ep’er

Her på stedet fik vi svære muskelkramper, fordi vi ikke kunne få armene ned over norske Serena-Maneeshs selvbetitlede fuldlængdedebut, da den udkom i Danmark for halvandet år siden. Vores kiropraktor var ikke spor overrasket, da vi kom for at få løsnet kroppen op: Musikmedier over hele verden havde haft samme problemer.

Derfor er det med bange anelser, men selvfølgelig også med stor glæde, at vi kan fortælle, at Emil Nikolajsen og resten af støjrockkollektivet har besluttet sig for at begave de mange, der ikke fangede Serena-Maneesh-hypen før udgivelsen af debutalbummet. Allerede i 2002 udgav bandet nemlig ep’en Fixxations – en udgivelse, som de færreste uden for Norge nåede at fange. Lidt flere spærrede øjnene op for Zurück-ep’en, der udkom nogle måneder inden albummet – men vi er næppe de eneste, der missede den.

Vi får muligheden for at gøre om på det i starten af maj, hvor de to ep’er bliver genudgivet sammen under titlen SM Backwards. Begge er blevet udvidet med en del ekstranumre. Se selv:

Cd 1: Fixxations
1. Drive Me Home the Lonely Nights
2. Hear Bleed Philharmonic
3. Blues Like Beehive II
4. Oxygene, Please!
5. Drive Me Home the Lonely Nights (Original Mix)
6. Blues Like Beehive (Original Mix)
7. Ballad of Jezebel (Original Mix)
8. Hear Bleed Philharmonic (Original Mix)
9. Oxygene, Please! (Original Vinyl Dark Side Mix)

Cd 2: Zurück
1. Sehnsucht/Drag Me Upstairs (NJ Recreation Room Mix)
2. Death Parade, Slow
3. Leipziger Love Life (Ancient Mix)
4. Introspection (Original Mix)
5. Leipziger Love (Original Mix)
6. Degenerate (Edit Original Mix)
7. Sehnsucht/Drag Me Upstairs (Original Mix)
8. Never (Edit Original Mix)

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar