Nyheder

Strange Ears Festival-program offentliggjort

Den århusianske Festival for Mærkelige Ører finder sted i slutningen af måneden med masser af danske upcoming navne.

Sarah Hepburn

Strange Ears er et pladeselskab, der også står for booking, management og events. Nu fejrer de sig selv og deres tilknyttede bands med en 2-års fødselsdagsfest(ival). Det tre dage lange program er netop blevet offentliggjort, og byder på en længere række af spændende nye navne – og et par enkelte gode gamle kendinge, som f.eks. Sarah Hepburn fra hedengangne Glorybox.

Festivalen afholdes fra d. 31. januar frem til d. 2. februar i Århus, nærmere betegnet på Studenterhuset, Musikcaféen og Voxhall.

Torsdag d. 31. januar spiller Mimas, Munich, Alice Rose og Hear Hear på Musikcaféen. Fredag d. 1. februar rykker festivalen til Studenterhuset, hvor Tilde, Tokio og electronica-troldmanden Karsten Pflum vil spille op til dans, hvorefter DJ’s sørger for resten af festen.

Lørdag d. 2. februar går Sarah Hepburn på scenen i Voxhall med fuldt band, og January Jaunt, Emily & The Orgasm Addicts, norske Eva & The Heartmaker, Cecilie Noreng og Make Better vil også indtage scenen samme aften, så der skulle være rigelig mulighed for at fejre ørenes fødselsdag.

Om skribenten

Camilla Grausen

Skribent (koncertredaktør 2007-2018)
camilla@undertoner.dk
 
Biografi:
Engang for længe siden var jeg i praktik på det hedengangne musik- og filmmagasin Blender, hvor jeg kom til koncert med Mew og fik lov at anmelde Bon Jovi. Praktikopholdet, nærmere end Bon Jovi, åbnede mine øjne for musikskriveriet. Jeg har været om bord på Undertoner som skribent siden 2003, og fra 2007-2018 var jeg koncertredaktør og stod for alt vedrørende koncertanmeldelser. Jeg er cand. mag. i Litteraturvidenskab med Engelsk & Kulturformidling, og jeg arbejder til daglig i komponist- og sangskriverforeningen DJBFA.

Fem favoritalbum:
PJ Harvey: Is This Desire
The Savage Rose: s.t.
Psyched Up Janis: Hi-Fi Low Life
Björk: Vespertine
John Parish & PJ Harvey: Dance Hall at Louse Point

Skriv et svar