Nyheder

The Go-Betweens-sangskriver udgiver soloplade

Resterne af det australske orkester hjælper Robert Forster på første soloplade i 11 år.

Oceans Apart var det sidste, australske The Go-Betweens kom til at udgive. Forrige år døde Robert Forsters trofaste sangskriverpartner igennem 25 år, Grant McLennan, og ifølge Robert Forster selv, troede han aldrig, han ville udgive musik igen. Men det gør han altså. Den 29. april udkommer nemlig The Evangelist på YepRoc i USA.

Bandet udgøres af de overlevende medlemmer af The Go-Betweens, Adele Pickvance og Glenn Thompson. En komplet trackliste er endnu ikke klar, men ifølge Forsters pladeselskab er der ti sange på The Evangelist. Blandt dem er “Demon Days”, “Pandanus”, “Did She Overtake You”, “The Evangelist” og “Ghost Town”. Sidstnævnte angiveligt en hyldest til Forsters afdøde bandkollega.

Om skribenten

Martin Thimes

Skribent og webansvarlig

martin.thimes@undertoner.dk

 

Biografi: Min fars begejstring for Dire Straits smittede af i en tidlig alder, og siden teenagetidens morbide glæde ved at tildele klassekammeraterne øgenavne efter karakterer fra Nick Caves Murder Ballads-univers har musikken været et fast omdrejningspunkt. Den foreløbige kulmination er et mislykket møde med et medlem af Animal Collective, hvor min båndoptager gik i stykker. Det interview blev aldrig skrevet, men til gengæld har jeg skrevet meget andet. Både for et mindre Århus-baseret gratisblad, et Berlinermagasin samt nu for Undertoner.

 

Det lytter jeg til for tiden:

Skriv et svar