Nyheder

Download alle Of Montreals covernumre

2007 var lidt af et år for Of Montreal. Georgia-bandet markerede sit 10 års jubilæum ved at udgive Hissing Fauna, Are You the Destroyer?, hvor forsanger Kevin Barnes detaljeret skildrer sine egne psykiske problemer, og for første gang i en hel del år var anmelderne så godt som udelt positive over for Barnes & co.

Det blev til flotte årslisteplaceringer rundt omkring – herunder her hos os – og Barnes smed endnu mere benzin på opmærksomhedens bål ved bl.a. at smide tøjet under en koncert i Las Vegas.

Som om det ikke var nok til at gøre Of Montreal spektakulære, er det også værd at nævne, at bandet har en stor passion for at spille covernumre. Så stor en passion, at det kan være vanskeligt at holde styr på bandets bedrifter. Det har bloggen You Ain’t No Picasso taget konsekvensen af ved at samle mere end 50 af gruppens coverversioner – til aldeles fri afbenyttelse.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger