Nyheder

Download alle Of Montreals covernumre

2007 var lidt af et år for Of Montreal. Georgia-bandet markerede sit 10 års jubilæum ved at udgive Hissing Fauna, Are You the Destroyer?, hvor forsanger Kevin Barnes detaljeret skildrer sine egne psykiske problemer, og for første gang i en hel del år var anmelderne så godt som udelt positive over for Barnes & co.

Det blev til flotte årslisteplaceringer rundt omkring – herunder her hos os – og Barnes smed endnu mere benzin på opmærksomhedens bål ved bl.a. at smide tøjet under en koncert i Las Vegas.

Som om det ikke var nok til at gøre Of Montreal spektakulære, er det også værd at nævne, at bandet har en stor passion for at spille covernumre. Så stor en passion, at det kan være vanskeligt at holde styr på bandets bedrifter. Det har bloggen You Ain’t No Picasso taget konsekvensen af ved at samle mere end 50 af gruppens coverversioner – til aldeles fri afbenyttelse.

Skriv et svar