Nyheder

Erik Levander-album endelig parat

Som vi tidligere har kunnet rapportere, har den svenske electronica-producer Erik Levander haft store problemer med at færdiggøre opfølgeren til det glimrende debutalbum Tonad fra 2004.

I foråret 2006 døde Levanders harddisk, og siden da har han kæmpet for at få genskabt sine indspilninger. Først ved at give harddisken kunstigt åndedræt, siden ved at forsøge at genindspille musikken.

Men nu er svenskeren kommet i mål. 17. marts udgiver danske Rumraket Kondens, som er inspireret af Levanders rejser rundt i verden de sidste fire år.

Myspace kan åbningsnummeret høres. Hele tracklisten ser således ud – og byder på endnu en smagsprøve, der vel kan rubriceres som ‘glitch med schwung’:

1. Sekund
2. Oskärpa
3. Månen viskar
4. Tölvupop
5. Vid fönstret
6. Kvad
7. Hitta hem
8. Tribut
9. Sömnbrusten

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger