Nyheder

Escho har balloner og terrasser

Det vil naturligvis være halsløs gerning at kaste sig ud i en udtømmende opremsning af samtlige danske musikere, der har smag for det excentriske og grænseudfordrende. Vi nøjes i al ydmyghed med at påpege, at d’herrer, der er involveret i pladeselskabet Escho, godt kan komme i betragtning.

Escho-kollektivet har forbindelse til så kantede orkestre som Mit Nye Band, KLoAK og Düreforsög, og fra de to sidstnævnte kommer de to mænd bag Eschos nyeste udgivelse. Anders Jørgen Mortensen er frontmand i KLoAK, mens Andreas Hauer-Jensen var med til at stifte Düreforsög, og i fællesskab har de lavet 10″-udgivelsen Alle med balloner og terrasser, som udkommer d. 28. februar.

Det er allerede i morgen, hvor Escho fejrer udgivelsen med festivitas og koncert på caféen Din Nye Ven i Skt. Peders Stræde, København.
Tracklisten til 10″-pladen ser således ud:

A1 Hoppebolde
A2 Vi fandt dem
B1 Gardiner. Og så flere gardiner
B2 Skuffer med jord i

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar