Nyheder

Hør nyt nummer fra Tindersticks

Ingen sagde det for alvor højt, men rundt omkring i indskudte sætninger sneg anmelderne sig til at erklære Tindersticks døde, da forsanger Stuart A. Staples udgav sit andet soloalbum, Leaving Songs.

Og all right, albumtitlen smagte af afsked, ligesom åbningssangen hed “Goodbye to Old Friends”. Men bandet meldte aldrig ud, at det var slut. Hvilket det altså heller ikke var.

For godt nok har Tindersticks slanket sig siden deres seneste album, Waiting for the Moon, der udkom for fem år siden, men at der er tre i stedet for seks medlemmer, holder ikke Staples & co. tilbage. Tværtimod udgiver de d. 28. april albummet The Hungry Saw, som de indspillede i Frankrig sidste år.

Selv om der er tre måneder til udgivelsesdatoen, har Tindersticks allerede en smagsprøve parat. På trioens Myspace-side ligger nemlig “The Flicker of a Little Girl”, som lyder lysere og lettere i udtrykket end Waiting for the Moon-sangene.

Tracklisten viser ikke kun, at The Hungry Saw tilsyneladende bliver en kortfattet omgang med blot ni numre. Næ, der er også en interessant hilsen til ham her. (Sidste åndssvage eurodance-henvisning i denne nyhed. Vi sværger.)

1. Introduction
2. Yesterdays Tomorrows
3. The Flicker of a Little Girl
4. Come Feel the Sun
5. E-Type
6. The Other Side of the World
7. The Organist Entertains
8. The Hungry Saw
9. Mother Dear

Skriv et svar