Nyheder

Hør nyt nummer fra Tindersticks

Ingen sagde det for alvor højt, men rundt omkring i indskudte sætninger sneg anmelderne sig til at erklære Tindersticks døde, da forsanger Stuart A. Staples udgav sit andet soloalbum, Leaving Songs.

Og all right, albumtitlen smagte af afsked, ligesom åbningssangen hed “Goodbye to Old Friends”. Men bandet meldte aldrig ud, at det var slut. Hvilket det altså heller ikke var.

For godt nok har Tindersticks slanket sig siden deres seneste album, Waiting for the Moon, der udkom for fem år siden, men at der er tre i stedet for seks medlemmer, holder ikke Staples & co. tilbage. Tværtimod udgiver de d. 28. april albummet The Hungry Saw, som de indspillede i Frankrig sidste år.

Selv om der er tre måneder til udgivelsesdatoen, har Tindersticks allerede en smagsprøve parat. På trioens Myspace-side ligger nemlig “The Flicker of a Little Girl”, som lyder lysere og lettere i udtrykket end Waiting for the Moon-sangene.

Tracklisten viser ikke kun, at The Hungry Saw tilsyneladende bliver en kortfattet omgang med blot ni numre. Næ, der er også en interessant hilsen til ham her. (Sidste åndssvage eurodance-henvisning i denne nyhed. Vi sværger.)

1. Introduction
2. Yesterdays Tomorrows
3. The Flicker of a Little Girl
4. Come Feel the Sun
5. E-Type
6. The Other Side of the World
7. The Organist Entertains
8. The Hungry Saw
9. Mother Dear

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar