Nyheder

Hent ny Clinic-single ganske gratis

“Undertiden lyder Clinic faktisk, som The Raveonettes ville have gjort, hvis Sune Wagner kom fra Helvede og ikke fra Sønderborg,” skrev vores anmelder om Clinics seneste regulære album, Visitations, da det udkom for knap halvandet år siden. Nu har forsanger Ade Blackburn og co. været på endnu en smuttur til Helvede, Sønderjylland eller hvor de nu henter inspiration. I hvert fald udsender de Do It!, deres femte fuldlængdeplade, d. 8. april.

Clinic har selv omtalt Do It! som et sommeralbum, og i hvert fald er de i så muntert humør, at de har valgt at forære førstesinglen “Free Not Free” væk. Den kan downloades via Clinics hjemmeside.

Do It! udskriver Clinic følgende musikalske medikamenter:

1. Memories
2. Tomorrow
3. The Witch (Made to Measure)
4. Free Not Free
5. Shopping Bag
6. Corpus Christi
7. Emotions
8. High Coin
9. Mary & Eddie
10. Winged Wheel
11. Coda

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger