Nyheder

Radiohead-remixplade til gratis download

Kort tid efter at Radiohead sidste år udgav In Rainbows fik den californiske hiphop-producer Amplive en idé: Hvorfor ikke remixe hele albummet?

Amplive hvilede ikke på laurbærrene eller andre former for flora, men kastede sig straks ud i arbejdet. I løbet af halvanden måned var han klar til at vise hele verden, hvor god han var.

Firmaet, der tager hånd om Radioheads copyright, var imidlertid slet ikke klar til noget som helst. For Amplive havde på god gammeldags hiphop-manér valgt ikke at spørge, om han måtte bruge Radioheads sange som udgangspunkt for sit projekt. Så i stedet for hyldest fra musikfans i hele verden fik Amplive et brev, hvor han blev truet med sagsanlæg.

Imidlertid er alle blevet gode venner nu, og hiphop-produceren har fået lov til at gøre sin plan til virkelighed. Hele herligheden, der har fået titlen Rainydayz Remixes, kan altså downloades ganske gratis – og tracklisten zer zåledez ud:

1. Rainydayz
2. Video Tapez (feat. Del the Funky Homosapien)
3. Nudez (feat. Too $hort & MC Zumbi of Zion I)
4. Weird Fishez
5. All I Need
6. 15 Stepz (feat. Codany Holiday)
7. Reckonerz (feat. Chali2NA)
8. Faustz

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar