Nyheder

Kim Gordon-sideprojekt klar med album

Sidste år udgav Sonic Youth-guitaristen og -forsangeren Thurston Moore sit første soloalbum i 12 år, Trees Outside the Academy. Det vil hans kone og bandkollega Kim Gordon tilsyneladende ikke stå tilbage for, så nu er der nyt materiale fra hendes hænder på vej.

I 15 år har hun været en del af lidt af en supergruppe ved navn Free Kitten. De øvrige medlemmer er Yoshimi P-We fra japanske Boredoms og Julie Cafritz, der tidligere var en del af bandet Pussy Galore sammen med bl.a. Jon Spencer og Neil Hagerty fra Royal Trux.

Free Kitten har ligget stille i næsten et årti, men d. 20. maj udsender trioen albummet Inherit – i øvrigt via Thurston Moores selskab Ecstatic Peace. Siden bandets seneste album, Sentimental Education, udkom for ni år siden, har den tidligere Pavement-bassist Mike Ibold sagt farvel til bandet. Helt fri for mandlig medvirken er Inherit dog ikke, idet en guitarist ved navn J. Mascis (Dinosaur Jr.) gæster pladen.

Tracklisten ser ud som følger:
1. Erected Girl
2. Surf’s Up
3. Sea Sick
4. Free Kitten on the Mountain
5. Roughshod
6. Help Me
7. The Poet
8. Billboard
9. Bananas
10. Monster Eye
11. Sway

Der er endnu ingen smagsprøver fra albummet, så vi må nøjes med en gammel godbid: Free Kitten åbnede Sentimental Education med en coverversion af France Gall-sangen “Teenie Weenie Boppie”, og den kan downloades hos Kill Rock Stars.

Skriv et svar