Nyheder

Larsen & Furious Jane er helt i zen

“Et både spændende, varieret og tidløst album, der syder af opfindsomhed og bobler af bittersød kærlighed.” Næ, det var ikke så få roser, Undertoners anmelder havde med til Larsen & Furious Janes 2005-album, Tourist With a Typewriter. Om to måneder skal vi måske til gartneren igen.

I hvert fald kan Morningside Records fortælle, at Larsen & Furious Janes tredje regulære album Zen Sucker udkommer d. 19. maj. Bandet har selv produceret albummet, og også i denne omgang har der været gæster i studiet. Den allestedsnærværende Under Byen-violinist og labelkollega Nils Grøndahl er med, ligesom Morningside-familien også har leveret Bastian Kallesøe fra Shout Wellington Air Force, der står for nogle gæstevokaler; måske en tak for det arbejde, et par af Larsen & Furious Jane-medlemmerne lagde i at producere Shout Wellington Air Force-ep’en Carry Yourself, der udkom tidligere i år.

Vi kan ikke tilbyde nogen sniglyt, men her er i al fald en trackliste:

1. Selling Yourself by the Ounce
2. A Deathbed Conversion
3. Fine
4. Dancing Bear
5. Widowers
6. A Car That Comes With the Job
7. Vietnamese Pool Boy
8. Pangea
9. The People Person Is a Zen Sucker
10. Snakes in the Grass
11. Biased & Corrupted
12. Local Nobility
13. Forbidden Fruit

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger