Nyheder

Liars, Xiu Xiu m.fl. fortolker Björk-album

Blogosfærens svar på Pitchfork, Stereogum, sørgede sidste sommer for at tromme så fine navne som Marissa Nadler, Twilight Sad og de siden hen så anmelderroste Vampire Weekend sammen for at hylde Radiohead i anledning af 10-års-jubilæet for udgivelsen af OK Computer. Siden da har Stereogum også lavet en coverplade til ære for R.E.M.-klassikeren Automatic for the People – og i løbet af i dag lægger de endnu et gratis hyldestalbum ud til fri afbenyttelse for os alle.

Denne gang drejer det sig om en genindspilning af Post, gennembrudsalbummet for en islandsk dame ved navn Björk. Coverpladen har fået navnet Enjoyed, og Stereogum har endnu en gang fået særdeles prominente navne til at stille op. Dels yderst hotte hype-yndlinge som High Places og El Guincho, dels store navne som Liars og Xiu Xiu.

Hele herligheden kan hentes her, og tracklisten er som følger:

1. Liars: Army of Me
2. Dirty Projectors: Hyperballad
3. High Places: Modern Things
4. Bell: It’s Oh So Quiet
5. Pattern Is Movement: Enjoy
6. Evangelicals: You’ve Been Flirting Again
7. Xiu Xiu: Isobel
8. Final Fantasy & Ed Droste (Grizzly Bear): Possibly Maybe
9. White Hinterland: I Miss You
10. El Guincho: Cover Me
11. Atlas Sound: Headphones

Skriv et svar