Nyheder

Liars, Xiu Xiu m.fl. fortolker Björk-album

Blogosfærens svar på Pitchfork, Stereogum, sørgede sidste sommer for at tromme så fine navne som Marissa Nadler, Twilight Sad og de siden hen så anmelderroste Vampire Weekend sammen for at hylde Radiohead i anledning af 10-års-jubilæet for udgivelsen af OK Computer. Siden da har Stereogum også lavet en coverplade til ære for R.E.M.-klassikeren Automatic for the People – og i løbet af i dag lægger de endnu et gratis hyldestalbum ud til fri afbenyttelse for os alle.

Denne gang drejer det sig om en genindspilning af Post, gennembrudsalbummet for en islandsk dame ved navn Björk. Coverpladen har fået navnet Enjoyed, og Stereogum har endnu en gang fået særdeles prominente navne til at stille op. Dels yderst hotte hype-yndlinge som High Places og El Guincho, dels store navne som Liars og Xiu Xiu.

Hele herligheden kan hentes her, og tracklisten er som følger:

1. Liars: Army of Me
2. Dirty Projectors: Hyperballad
3. High Places: Modern Things
4. Bell: It’s Oh So Quiet
5. Pattern Is Movement: Enjoy
6. Evangelicals: You’ve Been Flirting Again
7. Xiu Xiu: Isobel
8. Final Fantasy & Ed Droste (Grizzly Bear): Possibly Maybe
9. White Hinterland: I Miss You
10. El Guincho: Cover Me
11. Atlas Sound: Headphones

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar