Nyheder

Mates of State flytter rundt på album nr. 5

Den amerikanske indiepopduo Mates of State har ikke ligget på den lade side i det 21. århundrede. Fra 2002 og frem er det blevet til fire fuldlængdeplader, og d. 20. maj udsender kæresteparret så det femte.

Det har fået titlen Re-Arrange Us, hvilket Kori Gardner og Jason Hammel fejrer ved at give pladekøberne mulighed for at, nå-ja, omarrangere pladens cover. Det kommer til at bestå af flere forskellige lag, som kan anbringes i otte forskellige konstellationer.

Inde bag ved den kunstfærdige indpakning er der denne gang visse forandringer, varsler Mates of States pladeselskab Barsuk. Det tidligere så dominerende orgel er blevet nedtonet kraftigt til fordel for såvel rene klavertoner som synthesizere, og så er sangskrivningen stærkere end nogensinde. Hedder det sig altså i det første pressemateriale.

Hvorvidt der er hold i udmeldingen, må vi vente lidt endnu med at vurdere. Indtil videre har duoen nemlig ikke givet det såkaldte internet lov til at viderebringe nogen som helst form for forsmag på det nye materiale.

Tracklisten ser ud som følger:
1. Get Better
2. Now
3. My Only Offer
4. The Re-Arranger
5. Jigsaw
6. Blue and Gold Print
7. Help Help
8. You Are Free
9. Great Dane
10. Lullaby Haze

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger