Nyheder

Nyt album og genudgivelser fra svenske Tape

Den svenske elektronik-akustiske trio Tape udgiver sit nye album betitlet Luminarium til april.

Samtidig genudgives bandets to første album, Opera og Milieu, da de har været udsolgt i et stykke tid fra selskabet. Begge album udgives med en forlængelse af titlen med ordet ‘plus’, hvilket indikerer, at de er udvidet med ekstra numre taget fra de henholdsvise indspilninger. Godt initiativ, der dog straffer de købere, som i første omgang investerede i de to album. Må vi foreslå gratis download til de skadeslidte?

Marts byder desuden på en split-single mellem Tape og det japanske band Tenniscoats. De to bands har tidligere – og for nylig – krydets klinger på Tenniscoats-albummet Tan-Tan Therapy, hvor Tape bidrog musikalsk og arrangementsmæssigt.

Alle udgivelserne udkommer/er udkommet på Häpna – Tapes eget selskab.

Om skribenten

Jakob Lisbjerg

 

Biografi:
Hører det meste. Undtagen opera. Er nu sjældent glad for hiphop og metal.

 

Fem favoritalbums:
Aluminum Group: Pedals
The Remote Viewer: Quiet is the New Loud
Accelera Deck: Conviction & Crack
Auteurs: New Wave
Jane's Addiction: Ritual de lo Habitual

Skriv et svar

boeger