Nyheder

Nyt Joan As Police Woman-album i juni

Joan Wasser har haft besøg i studiet af et par prominente herrer under indspilningerne af sit andet soloalbum, To Survive. Dels har den tidligere Japan- og nuværende Nine Horses-forsanger David Sylvian lagt stemme til åbningsnummeret “Honor Wishes” – dels er afslutningsnummeret, “To America”, en duet med Rufus Wainwright.

Joan Wasser udgav sit første soloalbum under navnet Joan As Police Woman for to år siden, og Real Life fik mange ører til at spidses. Godt nok ville musikjournalisterne hellere have hende til at fortælle om vennen Antony eller – endnu bedre – om hendes afdøde kæreste Jeff Buckley, men der blev også plads til opmærksomhed genereret af musikken selv.

Det bliver der på ny mulighed for d. 9. juni, hvor Wasser altså udgiver To Survive. Tracklisten ser således ud:

1. Honor Wishes
2. Holiday
3. To Be Loved
4. To Be Lonely
5. Magpies
6. Start of My Heart
7. Hard White Wall
8. Furious
9. To Survive
10. To America

Og yes, førstesinglen “To Be Loved” kan høres på Joan As Police Womans MySpace-side.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar