Nyheder

Hør nyt Mogwai-nummer

Vi har jo flere gange kunnet rapportere, at der er et nyt album på vej fra Mogwai. Det er der stadig hold i, og for nylig forlød det, at indspilningerne var et afsluttet kapitel. Nu har kvintetten lettet lidt på låget, så vi kan komme til at høre, hvad der er foregået i studiet.

Sammen med det seneste nummer af magasinet Plan B fik læserne en cd med bidrag fra bl.a. Mogwai. Det nummer hedder “Dracula Family” og ligger nu på skotternes Myspace-side.

Nummeret, der efter alt at dømme ikke kommer med på den nye plade – og i hvert fald ikke kommer med på den ep, som Mogwais egen hjemmeside er på vej (og, følgeslutter vi, må være planlagt til at udkomme før fuldlængdealbummet) – er en ganske opløftende sag; det er i hvert fald ganske sjældent, at de skarptungede Glasgow-gutter er kommet af sted med at skrive en så forårsklingende sag.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger