Nyheder

Hefner-frontmand dobbeltdater KBH

I forbindelse med festivalen Klubbland, der afvikles på Stengade30 d. 2.-3. maj, serverer den tidligere Hefner-forsanger Darren Hayman lidt af en godbid for sine fans (og alle andre, der dukker op).

Fredag d. 2. maj spiller Hayman nemlig en temmelig unik koncert sammen med Jack Hayter, der også var med i Hefner. De spiller ifølge Haymans hjemmeside et helt show med Hefner-sange.

Tilmed spiller Hayman også med sit nye backingband The Secondary Modern samme sted dagen efter. Et show, hvor der både vil blive spillet nye sange og gamle sager fra såvel Hefner som The French-projektet.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar