Nyheder

Noël live i Art and Colour

Den espressodrikkende og berlinske singer/songwriter giver koncert i Art and Colour den 24. april.

I 90’ernes Østberlin spillede han med bandet Mina rundt omkring i den berlinske undergrund, men gik så solo med sine egne numre. Ud af det kom der albummet Wrong Places. Om albummet skrev Undertoners anmelder: “Den ene mesterligt underspillede stemningsperle afløser simpelthen den anden, og det er en forbandet hyggelig plade, man hurtigt hører sig selv nynne med på.” – og kvitterede med en fin karakter.

I 2007 opvarmede Noël bl.a. for canadiske Feist i Berlin, og nu er han altså klar til at dele ud af caféhygge og akustiske perler, når han lægger vejen forbi københavnske Art and Colour i Oehlenschlaegersgade 6 nu på torsdag den 24. april kl. 20.

Billetter til 70 kr. kan reserveres påinfo@artandcolour.dk eller købes i døren.

Om skribenten

Camilla Grausen

Skribent (koncertredaktør 2007-2018)
camilla@undertoner.dk
 
Biografi:
Engang for længe siden var jeg i praktik på det hedengangne musik- og filmmagasin Blender, hvor jeg kom til koncert med Mew og fik lov at anmelde Bon Jovi. Praktikopholdet, nærmere end Bon Jovi, åbnede mine øjne for musikskriveriet. Jeg har været om bord på Undertoner som skribent siden 2003, og fra 2007-2018 var jeg koncertredaktør og stod for alt vedrørende koncertanmeldelser. Jeg er cand. mag. i Litteraturvidenskab med Engelsk & Kulturformidling, og jeg arbejder til daglig i komponist- og sangskriverforeningen DJBFA.

Fem favoritalbum:
PJ Harvey: Is This Desire
The Savage Rose: s.t.
Psyched Up Janis: Hi-Fi Low Life
Björk: Vespertine
John Parish & PJ Harvey: Dance Hall at Louse Point

Skriv et svar