Nyheder

Nyt Stereolab-album til august

Der er gået hele fire år, siden engelsk-franske Stereolab udsendte deres seneste fuldlængdealbum, Margerine Eclipse. Sangerinden Laetitia Sadier har, som vi tidligere har kunnet rapportere, i mellemtiden zoomet ind på sit sideprojekt Monade, mens hovedsangskriveren Tim Gane har skrevet musik til den franske film La vie de l’artiste sammen med The High Llamas-drivkraften Sean O’Hagan.

D. 18. august udsender septetten studiealbum nr. ni, der har fået titlen Chemical Chords, og her går samarbejdet mellem Gane og O’Hagan igen. I hvert fald har O’Hagan, der tidligere har været med i bandet, leveret blæser- og strygerarrangementer til pladen.

Chemical Chords rummer sange, der hver især har en titel. Når man sætter titlerne op i rækkefølge, ser det således ud:

1. Neon Beanbag
2. Three Women
3. One Finger Symphony
4. Chemical Chords
5. The Ecstatic Static
6. Valley Hi!
7. Silver Sands
8. Pop Molecule (Molecular Pop 1)
9. Self Portrait With “Electric Brain”
10. Nous Vous Demandons Pardon
11. Cellulose Sunshine
12. Fractal Dream of a Thing
13. Daisy Click Clack
14. Vortical Phonotheque

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar