Nyheder

Pop Revo offentliggør fuldt program

Vi har tidligere kunnet rapportere, at den Århus-baserede Pop Revo-festival kan præsentere genopstandne 18th Dye og albumaktuelle Xiu Xiu, når dette års udgave løber af stablen d. 2.-3. maj.

Siden har arrangørerne føjet bl.a. de tuttenuttede newzealandske indiepoppere The Brunettes og danske Speaker Bite Me til listen over de optrædende, og nu er hele festivalprogrammet klar. Vi remser op nedenfor, men henleder lige opmærksomheden på såvel Efterklang som svenske El Perro del Mar og skotske Frightened Rabbit, der fik godt med ros efter den nyligt overståede SXSW-festival i USA. Og nå-ja, danske Larsen and Furious Jane, der til den tid har deres nye album lige på trapperne.

På deres egen hjemmeside har arrangørerne nærmere info om billetsalget. Her er de bands, publikum får for pengene:

Efterklang
Xiu Xiu
18th Dye
Speaker Bite Me
The Brunettes
Momus
Cola Freaks
El Perro Del Mar
Frightened Rabbit
White Magic
Larsen & Furious Jane

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar