Nyheder

The Twilight Sad udgiver minialbum

Her på adressen var vi ikke voldsomt hurtige til at fange hypen, men da først skotske The Twilight Sad var kommet ind på lystavlen hos os, hyldede vi dem behørigt (og gjorde det igen). Debutalbummet Fourteen Autumns and Fifteen Winters åbnede øjne, ører og døre på begge sider af Atlanten, og mens vi venter på et nyt album fra kvartetten, serverer de nu lidt af en godbid.

9. juni udsender de nemlig minialbummet Here, It Never Snowed. Afterwards It Did, hvor de har genindspillet fire af numrene fra debutpladen. Derudover byder udgivelsen på en coverversion af Daniel Johnston-sangen “Some Things Last a Long Time” og på et helt nyt nummer, titelsangen.

Ifølge pressematerialet byder genindspilningerne bl.a. på anderledes instrumentering, så bandet f.eks. eksperimenterer med orgel, violin og diverse droner. Tracklisten er som følger:

1. And She Would Darken the Memory
2. Cold Days From The Birdhouse
3. Here, It Never Snowed. Afterwards It Did.
4. Mapped by What Surrounded Them
5. Walking for Two Hours
6. Some Things Last a Long Time

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar