Nyheder

Endnu en plade fra Field Music-flokken

For et par måneder siden var vi en kende mellemfornøjede over Field Music-forsangeren David Brewis’ solodebut under navnet School of Language. Sea From Shore levede ikke helt op til det tårnhøje niveau på Field Musics anden og muligvis sidste fælles plade, Tones of Town, men var ikke desto mindre et (i hvert fald sine steder) interessant eksperiment.

Hvor David Brewis eksempelvis legede med samplinger og loops, går hans bror Peter i en anden retning på sin første udgivelse, efter at Field Music er gået i dvale. Peter Brewis’ nye band, der går under navnet The Week That Was, hvilket debutalbummet også kommer til at hedde, har i hvert fald visse filmiske og storladne træk.

Albummet, der udkommer til september, byder i øvrigt på en art genforening af Field Music, idet såvel brormand David som den sidste tredjedel, Andrew Moore, har kigget forbi studiet. Der ligger et par smagsprøver på det verdensomspændende internet. Tracklisten til pladen ser i øvrigt således ud:

1. Learn to Learn
2. The Good Life
3. The Story Waits for No One
4. It’s All Gone Quiet
5. The Airport Line
6. Yesterday’s Paper
7. Come Home
8. Scratch the Surface

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger